Op deze pagina vind je berichten van personen die in de praktijk een behandeling hebben gehad en hebben laten weten hoe zij het hebben ervaren.

Ben jij ook geweest, dan zou ik het heel fijn vinden als je ook jouw ervaring zou willen delen met een review.

Alvast bedankt en tot ziens.

Jeffrey: "Heerlijk ontspannen massage in een rustige knusse salon. Voelde de spanning wegtrekken tijdens de voetbehandeling en kwam helemaal in een roes van ontspanning."

Marion: "Ik vond het een hele fijne ervaring."

Anoniem: "Had last van zware vermoeide voeten en benen. Na behandeling al een hele positieve wending. Nu twee dagen later nog steeds een prettig gevoel van ontspanning in de voeten."

Suzanne: "Hele fijne ervaring! Ik had erg last van spanning en kramp in mijn borstbeen. Na de behandeling merkte ik al direct meer rust en de spanning nam snel af. Echt een aanrader! Alice is ook een hele fijne en professionele therapeut en weet erg veel. Ze heeft mij goed advies gegeven waar ik ook thuis mee aan de slag kan."

Masira: "Ik kwam heel ontspannen weer terug en dat gevoel bleef ook een paar dagen hangen. Een heel professionele maar vriendelijke uitstraling. Ik ga zeker vaker terugkomen."

De jong: "Kundig, neemt de tijd, heerlijk ontspannen na de behandeling."

Anoniem: "Een heerlijke ontspannen behandeling. Weer heel professioneel geholpen met de juiste olie afgestemd op deze grieperige periode."

Elles: "Hele lieve kunsige dame. Heerlijke massage gehad en heerlijk kunnen ontspannen. Ontspanningseffect duurde de dag erna nog voort en heerlijk geslapen die nacht."

Anoniem: "Heerlijk ontspannend. Viel van de ontspanning bijna in slaap."