Wie ben ik?

 

Mijn naam is Alice van Engelen en ik ben eigenaresse van Be Balanced Voetreflex in Leerdam.


In mijn jeugd heb ik problemen gehad met mijn gezondheid. Nadat ik te horen kreeg dat ik met mijn klachten moest leren leven, ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. Door veel te lezen, onderzoeken en te ervaren leerde ik contact te maken met mijn lichaam. Langzaam maar zeker begon ik naar haar signalen te luisteren en kwam ik steeds meer in balans.


Omdat ik graag anderen in dit proces wil ondersteunen, heb ik een HBO studie Voetreflextherapie bij Sonnevelt Opleidingen gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik vol verwondering mogen ervaren wat een behandeling op fysiek en emotioneel gebied teweeg kan brengen. Voetreflexologie is mijn passie, mijn hobby en mijn werk. Ik geniet ervan om mijn kennis en passie te delen, om zo mensen te helpen en met een goed en ontspannen gevoel mijn praktijk te zien verlaten. Het is voor mij belangrijk dat mijn cliënten zich tijdens de behandeling veilig en gerespecteerd voelen.

Om mijn kennis up-to-date te houden, volg ik elk jaar cursussen en bijscholingen en houd ik minimaal 4x per jaar intervisie met collega voetreflextherapeuten.


Ik kijk er naar uit u te mogen ontvangen in mijn praktijk, zodat ook u weer in balans kunt komen!
U bent altijd van harte welkom om langs te komen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.